Toon je project
met bewegende beelden,
Deel het via sociale media en
speel jezelf in de kijker

Fotografie zal altijd relevant blijven, maar anno 2020 kun je simpelweg niet meer om video heen. Het is een logische vervolgstap in de communicatie van architectuur. 

Onderschat de kracht van video niet. De grootste kracht is natuurlijk het verhalende karakter van dit medium: je presenteert een totaalproduct waarbij jij als regisseur bepaalt wat je publiek als boodschap mee gaat krijgen.

Met de factor ‘tijd’ als bondgenoot kun je bij uitstek laten zien hoe de architectuur beleefd kan worden. Laat zien hoe de menselijke maat zich verhoudt met architectuur en welke interactie er te ontdekken is tussen de gebruikers en het gebouw, maar profiteer vooral van de mogelijkheid om met bewegend beeld te kunnen onthullen hoe de zon zich een weg door een interieur heen baant of hoe een gevel gedurende de dag van karakter verandert.

Passende muziek zorgt voor een intense beleving. Beelden en klanken tillen elkaar op een ander level en met audio opnames op locatie kun je de ruimtelijkheid en materialiteit van het project haast laten voelen.

Communicatie met video maakt het mogelijk om die kwaliteiten van je ontwerp inzichtelijk te maken, die je eerder met geen mogelijkheid kon vatten. Hoe licht je een proces toe in een foto? Of hoe verwoord je de ideeën van jouw architectenbureau met een stilstaand beeld? Werk met een voice over, interview opdrachtgevers of vertel zelf vol passie over jouw visie. Onze gebundelde creativiteit is de begrenzer van de mogelijkheden.
Tijdens mijn afstuderen aan de TU Delft onderzocht ik de inzet van filmische instrumentaria als ontwerp instrument voor de architectuur. Deze cross-over fascineerde me en ik hield me er continu aan vast. De basis voor mijn werk als architectuurfotograaf is er zelfs deels in terug te vinden: ik combineer steeds mijn beeldende kracht met mijn architectonische bagage. Nu ook in de filmische communicatie.

Op inhoudelijk vlak weet ik de juiste toon te zetten, maar meer dan dat wil ik kijkers verleiden. Met mijn fotografische oogpunt streef ik ook bij het videowerk naar de hoogst haalbare beeldkwaliteit. Ben jij al klaar voor de volgende stap?

I will make it work!

Persoonlijk

Persoonlijk

Bewegend beeld is bijzonder krachtig.
Het prikkelt je zintuigen en is een persoonlijke boodschap.

Early adopter

Loop mee voorop

Ben je een 'early adopter'? Laat met een video zien waarom je project zo sterk is en pak deze kans om je te onderscheiden.

Verover de wereld

Verover de wereld

Deel je video via sociale media, speel jezelf in de kijker en creëer je eigen podium voor een groot publiek.

Let's get started!
Vertel me alles over je project

Neem contact met me op om over je project te vertellen. Ik denk graag mee om jouw verhaal op de best mogelijke manier te verbeelden.

error: Content is protected !!